Trápení, trápení...trápení

15.11.2010 20:41

Po minulém hracím víkendu, kdy jsme první zápas nad Satany vyhráli, ale následně prohráli s Benbrem..jsme si chtěl napravit reputaci o této neděli. Hrát jsme měli proti statisticky nejhoršímu týmu RAFL a proti né o moc lépe tabulkově postaveným - Puma Mladá Boleslav. Jak se ale ukázalo, absence nejlepších střelců a další aspekty na nás dolehli víc než jsme mysleli a byli jsme naprosto marní! Proti Brodci jsem se štěstím ubránili těsnou výhru 9:8 .. a od ostudy jsme nebyli daleko (další koment k zápasu radši ani nepsat).

V dalším zápase jsme proti Pumě tentokrát vlítli na hřiště jako vítr a po první třetině vedli již 11:3. V dalších třetinách se nám vrátila ale předešlá ,,forma'' a nakonec jsme se také museli strachovat o výhru (ono když za celou třetinu dáme jeden gól, tak to je pak těžké .. navíc ani brankář toho moc nepochytal v tomto zápase). Nakonec jsme šťastně vyhráli o 3 góly 15:12 a mohli jsme bejt opravdu rádi.

 

Jako poslední zápas nás 5.12. čeká proti suverénímu týmu Dragons Extasy, který zatím neprohrál a cupuje jednoho soupeře za druhým. Navíc, aby to bylo zajímavější, tak jsme se s klukama z Dragonů vsadili o 50l sud piva. Doufejme, že se kousnem opět k dobrým výsledkům a sehrajeme důstojnou partii, aby se bylo an co dívat :)

Tímto i všechny zveme do sokolovny v Mladé Boleslavi na zápas, který se bude hrát od 13:30!!!