Před novou sezónou...

04.08.2011 15:27

Před novou sezónou došlo k několika změnám v sestavě NO-RULES Sobotka:

Na naše nejbolistivější místo - post brankáře, kde se minulou sezónu vystřídalo celkem 5 hráčů (z toho především hráči z pole) přichází nově Novák O., který se nám osvědčil již na několika turnajích a dále ještě Stryhal P., který byl loni statisticky 3. nejlepší brankářem liberecké univerzitní ligy (HFBL). Naopak kádr opouští brankář Olbrich D., který přestupuje do 3. ligy do FBK Dolního Bousova.

Co se hráčských změn v poli týče, tak změnou je pouze návrat Picka L. z mise v Afghánistánu (teď ještě ale musí začít i chodit na tréninky) a nezapsání loňského podzimního nejlepší střelce Macouna D.

Nejhorší situací je zatím pro nás zranění hráčů - na opeci půjdou Šlechta P. a Hudec T., takže s nimi nemůžeme pro prodzimní část počítat. Navíc operace hrozí i u Kupce F., čímž by jsme přišli o 3 nejlepší loňské střelce!

Sezóna začíná 3.9. zápasem s FBC Gladiators a půjde i o letošní první zápas celé RAFL. Cílem pro tuto sezonu je vyhnout se sestupu do 3. ligy a nejlépe i baráži .. tzn. skončit do 4. místa!

Diskusní téma: Před novou sezónou...

šunny

Datum: 30.08.2011 | Vložil: Vojta

a Šunnyho rameno nic? :)

Přidat nový příspěvek