Oblastní přebor TJ Sokol - Ostroměř

06.03.2011 22:23

Jelikož jsme všichni vedeni pod TJ Sokol, tak po skončení RAFL sezóny jsme se mohli vrhnout alespoň do celorepublikové soutěže ve florbale, která je zaštítěna právě Sokolem. Jako první kolo nás čekal okresní přebor. Abychom si tentokrát více zahráli, tak jsme tým rozdělili na 'A' a 'B' tým (nesměli hrát registrovaní hráči). Okresní přebor se konal v Ostroměři a soupeři byli : Ostroměř 'A', Ostroměř 'B' a Dolní Kalná. Hrálo se v hale, která sice florbalu moc nevyhovovala a často šlo spíš o to si něco neudělat o vystupující háky nebo radiátory v rohu :)), ale pro všechny byly stejné podmínky.

Podle očekávání jsme ostatní týmy v pohodě porazili a o první místo, které zaručovalo postup do další fáze soutěže se utkali naše týmy. Vyhrál nakonec tým Sobotka 'B' (modrobílé dresy), který předvedl týmovější hru než áčko (červené dresy) a porazil ,,soupeře'' v poměru 6:3.

Nyní nás tedy čeká oblastní kolo, které bude 8.5. hostit Praha, kde by hřiště prý mělo být větší a míň nebezpečné.. a soupeři zdatnější :)