Dva zápasy - dvě výhry

25.10.2010 17:00

Poprvé v letošní sezoně jsme narazili i na týmy z druhé divize. Čekali jsme, na jaké úrovni týmy z ,,áčka'' jsou. Nakonec skončili oba zápasy pro nás velmi úspěšně a ,,utrpěli'' jsme dvě výhry.

V prvním zápase nás čekal 4. tým sousední skupiny - FBK Dynamo. Začátek zápasu nám vůbec nevyšel - soupeř byl všude dřív, přehrával nás a celou první třetinu jsme tedy jen dotahovali soupeřovo vedení. Od druhé třetiny jsme se ale probrali, zápas rychle otočili a získali si náskok o 5 gólů. Ve třetí třetině jsme již zápas kontrolovali a na konci svítilo na světelné tabuli 17:7 pro náš tým :)

Ve druhém zápase jsme nastoupili proti týmu - Draci Mimoně, kteří v prvním zápase potrápili FBC Kopidlno. Sice jsem prohrávali rychle 0:1, ale od té doby jsme spustili střelecké hody a základy k vítěznému utkání jsme postavili již v první třetině, kterou jsme vyhráli v poměru 13:1. I v další fázi zápasu jsme na hřišti dominovali a přidávali další a další góly. Skóre se nakonec zastavilo na stavu 28:6. Musíme vyzdvihnout soupeřův tým, který i když prohrával velkým rozdílem, tak nehrál agresivně či zákeřně, ale stále s dobrou náladou ... což neumí všechny týmy!

 

Největším plusem byl výkon rozhodčích, protože vedení poslalo na celý hrací den velmi schopné rozhodčí, kteří odpískali zápasy na vysoké úrovni!

 

...... další zápasy nás čekají 6. listopadu na 6.ZŠ, kde narazíme na 2. a 3. tým divize A!